Trykk enter for å hoppe over menyen

For bedrifter

ITxBERGEN er en frivillig studentorganisasjon som arrangerer karrieredager som holdes minst en gang i året. Det er en organisasjon som gjennom året jobber for IT-studentene i Bergensområdet skal ha en plattform hvor de kan finne og møte bedrifter, være med på foredrag og workshops og mer!


Gjennom deltakelse på ITxBERGEN får bedriftene muligheten til å møte fremtidens IT-talenter, og samtidig få en unik mulighet til å markedsføre seg selv. Arrangementet vil også bli eksponert i flere kanaler, og når i dag ut til studenter ved Universitetet i Bergen, Høgskulen på Vestlandet, Kristiania - Campus Bergen og alle interesserte.

Hva kan dere delta på karrieredagene?

Møte studenter på stand

Alle som deltar på karrieredagene får en stand hvor de kan møte studenter og fortelle om bedriften sin. Det er også mulig å finne områder for lynintervjuer.

Lynpresentasjoner

3 minutters kort introduksjon av bedriften for å informere studentene om at dere står på stand og gjerne litt kort om hvorfor de skal besøke nettopp deres stand. Skjer på starten av dagen før standområdet åpnes. Vi har ballongslipp med premier før lynpresentasjonene for å tiltrekke oss flere studenter på morgenen.

Konseptpresentasjoner

20 minutters presentasjon av bedriften eller et tema som er spesielt interessant for deres bedrift. Det vil være enkel snacks og drikke tilgjengelig, uten ekstra kostnader.

Workshops

60 minutter workshop med studenter. Det vil være enkel snacks og drikke tilgjengelig, uten ekstra kostnader. Vi lager påmeldingsside for presentasjonen. Dersom det er ledige plasser ved start slipper vi inn de som ønsker, så lenge det er ledig plass. Dere er selv ansvarlige for å promotere deres workshop, men dere vil få mulighet til å benytte dere av våre kanaler dersom dere ønsker.

Bankett

Det er mulig å delta på bankett som avholdes etter karrieredagene. Dere får muligheten til å dele ut ti gullbilletter helt fritt til de studentene dere ønsker.

Frakt

Vi kan tilby frakt til karrieredagene via en tredjepart. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Promotering

Vi kan tilby ekstra promotering på forespørsel. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Priser

Prisene våre er ikke hemmelige, og ligger synlig i vårt påmeldingsskjema. Den vil automatisk regne ut prisen for dere basert på hvilke valg dere gjør, og på denne måten vet dere hva dere må betale. Prisene vil korrigeres årlig avhengig av våre kostnadder og andre faktorer, og vil aldri være klar før påmeldingen åpner.

Andre arrangementer

En gang i blant arrangerer vi andre arrangementer som ikke er karrieredager. Dette kan være foredrag, workshops, eller andre arrangementer som vi mener kan være interessant for studentene. Vi sender ofte ut forespørsler til bedrifter som har samtykket til å motta dette.

E-post liste

Vi har en e-post liste som vi bruker til å sende ut informasjon til bedrifter. Hvis du er usikker på om du er på denne listen, eller om du ønsker å bli påmeldt, kan du sende en e-post til oss til kontakt@itxbergen.no

Følg oss på LinkedIn

Vi har en LinkedIn side som vi oppdaterer med informasjon om arrangementer og andre nyheter. Følg oss på LinkedIn for å holde deg oppdatert.