Trykk enter for å hoppe over menyen

For studenter

Lyst til å bli bedre kjent med dine jobbmuligheter etter studiene? Eller kanskje du er på utkikk etter en sommerjobb? Da er ITxBERGEN sine karrieredager noe for deg! På denne dagen vil du få muligheten til å møte representanter fra ulike bedrifter og organisasjoner som er interessert i å rekruttere studenter. Det vil også være mulighet for å delta på ulike workshops og foredrag.


Vi inviterer bedrifter fra hele landet som på et eller annet vis driver med IT. Alt fra offentlige etater, konsulentselskap til produktselskaper kommer til Bergen for å møte studenter.


Du er invitert til å delta på ITxBERGEN sine karrieredager, og vi håper du tar turen. Alle som studerer IT samt alle som er interessert er velkommen, uansett studieprogram og studiested. Det er gratis å delta på karrieredagene.

Hva kan du forvente deg?

Møte bedrifter

Det vil være stands fra bedrifter som ønsker å rekruttere studenter. Her vil du få muligheten til å snakke med representanter fra bedriften og få vite mer om hva de driver med, hvilke muligheter de har og hvordan du kan søke på jobb hos dem.

Workshops

Det vil være ulike workshops som du kan delta på. Her vil du få muligheten til å lære mer om ulike temaer som er relevante for deg som student.

konseptpresentasjoner

Presentasjoner av konsepter som er relevant for IT-bransjen.

Lynpresentasjoner

Usikker på hvem du skal snakke med? Her vil du få muligheten til å få en kort presentasjon av bedriften, og deretter kan du bestemme om du vil snakke med dem eller ikke.

Bankett

Studenter som gir et positivt inntrykk av seg selv på karrieredagene kan kanskje være heldige i å få tak i en gullbillett til banketen. Mer informasjon gis til de heldige som får gullbillett.

Andre arrangementer

En gang i blant kan det hende vi arrangerer andre arrangementer som ikke er en del av karrieredagene. Dette vil bli annonsert på vår nettside og på våre sosiale medier.

Følg oss på LinkedIn

Vi har en LinkedIn side som vi oppdaterer med informasjon om arrangementer og andre nyheter. Følg oss på LinkedIn for å holde deg oppdatert.