Trykk enter for å hoppe over menyen

Er vi påmeldt på karrieredagene?

Publisert: 13. april 2023 kl. 15:11

Oppdatert: 3. mai 2023 kl. 14:41


Vi har fått en del henvendelser fra flere som lurer på om de er påmeldt på karrieredagene for 2023. Vi vet at det er ulik praksis på hvordan de ulike karrieredagene håndterer hvem som får bli med på karrieredagene.

Hvilke bedrifter velger dere ut til å kunne delta på karrieredagene?

Vi velger ikke hvilke bedrifter som får delta, men vil gi plass til de som melder seg på, så lenge påmeldingen er åpen. Det er fordi vi benytter førstemann til mølla prinsippet. Vi vet at andre karrieredager i Norge kan praktisere dette annerledes.

Er bedriften påmeldt karrieredagene?

Dette kan dere enkelt sjekke på nettsidene våre. I menyen over trykk "For bedrifter > Påmelding karrieredagene" og nederst på siden vil det være mulig å kunne skrive inn organisasjonsnummeret til bedriften for å finne ut om bedriften er påmeldt.

Vi gjør oppmerksom på at det kan ta opp til 3 sekunder før informasjonen på siden blir synlig hvis bedriften er påmeldt. Informasjonen kan også være feil hvis dere på et senere tidspunkt har etterspurt endringer.

Om vi står oppført som påmeldt på status siden, er vi da påmeldt?

Ja. Så lenge dere registrerte dere mens påmeldingen var åpen vil dere få tildelt plass på karrieredagen, gitt at dere har betalt fakturaen før karrieredagens start. Ta kontakt med økonomiansvarlig på e-post cecilie.tveter@itxbergen.no om dere skulle lure på noe.