Trykk enter for å hoppe over menyen

Opplevd noe ugreit? Si fra!

Hvis du har opplevd noe ugreit på ITxBergen sine arrangementer, vil vi oppfordre deg til å si fra. Vi vil gjerne at du skal føle deg trygg på våre arrangementer, og vi vil gjøre alt vi kan for å sikre at du har en trygg og hyggelig opplevelse.

IxB Whistleblower - varsle anonymt

Vi har et eget varslingsverktøy som heter IxB Whistleblower. Her kan du varsle om en uønsket hendelse anonymt, samtidig som det er mulig å holde kommunikasjonen mellom deg og oss anonymt. Du kan også velge å oppgi navn og kontaktinformasjon, slik at vi kan kontakte deg direkte.

Trykk her for å gå til IxB Whistleblower

Varsle til et styremedlem

Du kan varsle direkte til et styremedlem du stoler på. Du finner kontaktinformasjon til alle i styret på denne siden. Alle som sitter i styret har taushetsplikt, og vil ikke dele informasjonen med andre uten ditt samtykke.

Varsle til din utdanningsinstitusjon

Du kan også varsle om en uøsnket hendelse direkte til din utdanningsinstitusjon. Under finner du lenker til varslingskanaler for de ulike utdanningsinstitusjonene.


Universitetet i Bergen
Høgskulen på Vestlandet
Kristiania
Noroff

Finner du ikke din utdanningsinstitusjon på listen? Da kan du finne kontaktinformasjonen til din utdanningsinstitusjon på sikresiden.no/sifra .

Sammen Psykisk Helse

Skulle du ha behov for å snakke med noen om det du har opplevd, kan du kontakte Sammen Psykisk Helse .

Akutte hendelser

Skulle du oppleve en akutt hendelse, kan du ringe 113 for medisinsk nødhjelp, 112(akutt) eller 02800 for politi og 110 ved brann.