Trykk enter for å hoppe over menyen

Opplevd noe ugreit? Si fra!

Hvis du har opplevd noe ugreit på ITxBergen sine arrangementer, vil vi oppfordre deg til å si fra. Vi vil gjerne at du skal føle deg trygg på våre arrangementer, og vi vil gjøre alt vi kan for å sikre at du har en trygg og hyggelig opplevelse.

ITxBergen DEBUG🐞

Vi har et eget varslingsverktøy som heter ITxBergen Debug. Her kan du varsle om en uønsket hendelse anonymt, samtidig som det er mulig å holde kommunikasjonen mellom deg og oss anonymt. Det er valgfritt om du ønsker å oppgi personlig informasjon. Dette er vår foretrukne kanal for varsling, og vi oppfordrer deg til å bruke denne.

Gå til ITxBergen DEBUG

Varsle til et styremedlem

Du kan varsle direkte til et styremedlem du stoler på. Du finner kontaktinformasjon til alle i styret på denne siden. Alle som sitter i styret har taushetsplikt, og vil ikke dele informasjonen med andre uten ditt samtykke. Vi foretrekker likevel at du bruker ITxBergen DEBUG, da dette er en mer formell kanal for varsling.

Varsle til din utdanningsinstitusjon

Du kan også varsle om en uøsnket hendelse direkte til din utdanningsinstitusjon. Under finner du lenker til varslingskanaler for de ulike utdanningsinstitusjonene.


Universitetet i Bergen
Høgskulen på Vestlandet
Kristiania
Noroff

Finner du ikke din utdanningsinstitusjon på listen? Da kan du finne mer informasjon på sikresiden.no .

Sammen Psykisk Helse

Skulle du ha behov for å snakke med noen om det du har opplevd, kan du kontakte Sammen Psykisk Helse .

Akutte hendelser

Skulle du oppleve en akutt hendelse, kan du ringe 113 for medisinsk nødhjelp, 112 eller 02800 for politi og 110 ved brann. Har du behov for legevakt, kan du ringe 116 117.